E-mailmarketing

Bind klanten met E-mailmarketing!

E-mailmarketing is een waardevol marketing instrument waarmee u meer verkeer naar uw website kunt krijgen, klanten kunt stimuleren een aankoop te doen en de tevredenheid van uw klanten kunt verhogen. U kunt er vrij eenvoudig een hoge conversatieratio mee realiseren ten opzichte van online marketing kanalen die u wellicht al gebruikt.

Voor heel veel bedrijven liggen er grote kansen op het gebied van e-mailmarketing, voor uw bedrijf ook!

Relevantie is essentieel!

De boodschap in een nieuwsbrief moet geheel aansluiten op de ontvanger, alleen dan zal hij of zij lid blijven en misschien zelfs overgaan tot actie. De tijd dat u consumenten kon verleiden tot een aankoop met slechts een simpele nieuwsbrief is voorbij. U telt in deze tijd alleen mee wanneer u altijd en overal relevant bent voor uw (potentiële) klanten. Een perfecte afstemming op het klantprofiel is voor een succesvolle e-mail marketing daarom essentieel! Wij helpen u graag om de juiste boodschap bij de juiste klant af te leveren.

Meet eenvoudig de resultaten

Na het verzenden van een relevante e-mail of het live zetten van een email campagne kunt u precies zien we deze e-mail heeft ontvangen, hoe vaak deze is geopend en hoe vaak er vervolgens doorgeklikt is naar de website. Op deze manier kunnen wij voor u, of met u, nauwkeurig vaststellen of een nieuwsbrief effectief is geweest. Op basis van alle gegevens kunnen we met u de volgens e-mails en campagnes optimaliseren zodat u er de hoogste haalbare resultaten uit haalt!

Waarom e-mail marketing?

  • Eén van de best converterende online marketing kanalen
  • Verhoging van de bezoekers
  • Verhoging van de leads én van de conversie
  • Hoge respons die makkelijk te meten is
  • Veel mogelijkheden om een nieuwsbrief te personaliseren
  • Relatief lage én GEEN onverwachte kosten
  • Laagdrempelige communicatie
  • Eenvoudig te combineren met Social Media

E-mailmarketing en Social Media gaan hand in hand. Via Facebook en Google+ is het mogelijk om nieuwe e-mailadressen te verzamelen om nieuwe klanten te benadering in de mailings. Daarnaast kunnen een e-mail campagne en een social media campagne elkaar versterken!

Wat kost het voor u?

Het maken van de email en het beheren van de campagne is een relatief goedkoop online marketing kanaal waarmee u als gauw de juiste resultaten behaalt. U kiest als het ware namelijk zelf uw doelgroep en verzend direct de boodschap die u over wilt brengen. Wilt u meer informatie, heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in e-mail campagnes? Wij nodigen u van harte uit voor een gesprek waarin wij u graag te woord staan!

Stel direct uw vraag!

[contact-form-7 404 "Not Found"]