Bereik eenvoudig uw doelgroep!

Google Adwords & Remarketing

Google Adwords is al jarenlang één van de meest interessante manieren om online te adverteren. Adwords beschikt nog steeds over de hoogste ROI van alle online mediakanalen. Word gevonden wanneer klanten op Google zoeken naar producten of diensten die u aanbiedt. U hoeft alleen te betalen wanneer iemand op uw advertentie klikt om uw website te bezoeken of om uw telefoonnummer te bellen.

Waarom Google Adwords?

  • Vind meer klanten. Of u nu nieuwe websitebezoekers wilt werven, meer online verkopen wilt generen, klanten naar u wilt laten bellen of klanten wilt laten terugkeren. Adwords is voor dit allen geschikt.
  • Adverteer lokaal. U kunt advertenties targeten op klanten in bepaalde landen, regio’s of steden. U kunt ook adverteren binnen een bepaalde afstand van uw bedrijf of winkel.
  • Bereik uw doelgroep op het juiste moment. Mensen vinden uw bedrijf op Google op het moment dat ze zoeken naar wat u aanbiedt.

Remarketing

Met display remarketing kun je iemand opnieuw benaderen die al eens op uw website is geweest. Op basis van deze informatie kunnen er remarketing lijsten aangemaakt worden en kunnen bezoekers vervolgens opnieuw benaderd worden. Het conversiepercentage bij terugkerende bezoekers ligt vele malen hoger ten opzichte van nieuwe bezoekers: daarom is remarketing ideaal.

Om te beginnen moet er een remarketingtag op iedere pagina van de website geplaatst worden, dit is een klein stukje code. Met behulp van een cookie worden de bezoekers in een bepaalde remarketinglijst geplaatst. Zo kan precies bepaald worden aan wie welke advertenties moeten worden vertoond.

Met deze remarketing-lijsten kan er eenvoudig gesegmenteerd worden op basis van gedrag:

  • Benader bezoekers gebaseerd op welke producten ze bekijken
  • Benader bezoekers die producten in de winkelwagen hadden maar deze nog niet gekocht hebben
  • Benader bezoekers die al eens wat gekocht hebben

Remarketing is niet alleen geschikt voor webshops, eigenlijk iedereen die online leads en sales genereert kan profiteren van de waarde van remarketing.

Remarketing is zo effectief omdat uw advertentiebudget alleen wordt besteed aan een geïnteresseerd publiek dat geïnteresseerd is in uw diensten. U schiet dus niet met hagel op een vage doelgroep, maar bereikt geïnteresseerde personen met een relevante advertentie op het juiste moment.

Wat zijn de kosten?

U betaalt alleen voor resultaat! Geen bezoekers, geen kosten. Aanmelden voor Google Adwords en remarketing is gratis. U betaalt alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt om uw website te bezoeken of u te bellen: dus alleen wanneer uw advertenties werken.

Wij hebben veel ervaring met Adwords campagnes en het bereiken van de juiste doelgroep. We laten graag in een persoonlijk gesprek zien waar voor u de kansen kunnen leggen en gaan graag voor u aan de slag met een Adwords en remarketing campagne!

Stel hier uw vraag!

[contact-form-7 404 "Not Found"]