Blijf op de hoogte!

Online marketing trends

Wij proberen te allen tijde om u op de hoogte te houden van de laatste trends op het gebied van online marketing. Zo willen wij voorkomen dat u achterop raakt bij uw concurrentie en tegelijkertijd dat de doelstellingen op dit gebied behaald worden. Dit is natuurlijk voor zowel u als voor ons een must. Waar liggen nu voor u de grootste kansen en waar kunnen wij u vervolgens mee helpen?

Focus op mobiel

Er worden sinds 2016 meer websites bezocht vanaf mobiele apparaten dan vanaf een traditionele computer. Niet voor niets is mobiel de primaire focus van veel internetbedrijven in de wereld. Veel bedrijven die gebruik maken van advertenties lopen echter nog steeds achter op dit gebied. Het belangrijkste is natuurlijk een responsive website, dit hebben de meeste inmiddels wel maar hier houdt het dan ook wel bij op.

Er moet nog meer gefocust worden op de ervaring vanuit de mobiele gebruiker. Veel mobiele gebruikers storen zich bijvoorbeeld aan te lange contactformulieren of een responsive site waarbij je eindeloos moet scrollen om eindelijk de belangrijke content te zien. Daarnaast verlaten veel bezoekers uw mobiele website als het laden (te) lang duurt. Wij kunnen dit voor u voorkomen!

Invloed Social Media neemt toe

De integratie van social media neemt ook in het zakelijk leven steeds verder toe. Producten en diensten worden steeds meer via social media onder de aandacht gebracht én ook daadwerkelijk verkocht. De rol van social media neemt ook toe op het gebied van klantenservice, steeds meer klanten stellen een vraag via bijvoorbeeld Facebook en verwachten ook dat u daarop reageert. Het is dus belangrijk dat u dit in de gaten houd!

Toename van (live) video’s op social media

Video’s hebben op social media een veel groter bereik dan berichten met alleen tekst of afbeeldingen. Dit verschil zal in de toekomst alleen maar groter gaan worden, mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van visuele communcatie dan staan wij graag voor u klaar!
Het gebruik van de live video neemt steeds verder toe, klanten zijn benieuwd naar wat er bijvoorbeeld achter de schermen van uw webshop gebeurd. Speel hier op in!

Storytelling

Als ondernemer is het belangrijk dat u ‘een band’ opbouwt met uw (potentiële) klanten. Storytelling kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. De combinatie van social media en content marketing neemt steeds verder toe. Het is een uitstekende manier om iets over uw werk te delen en een connectie te maken met uw doelgroep.

Wilt u online succesvol worden en niet achterblijven bij u concurrentie? Vul het formulier in en wij komen er zo snel mogelijk bij u op terug. Wij gaan graag met u om de tafel om alle mogelijkheden met betrekking tot online marketing te bespreken!

Stel hier uw vraag!

[contact-form-7 404 "Not Found"]