Social Media marketing

Bereik de juiste doelgroep met Social Media!

Social Media wordt door veel bedrijven gezien als een leuke activiteit die even tussen de ‘belangrijke’ werkzaamheden door gedaan kan worden. Wij zijn echter van mening dat Social Media geen bijzaak moet zijn en dat dit door iedereen serieus opgepakt moet worden. Welke waarde kan Social Media marketing hebben voor u? Dat leggen we graag aan u uit!

Met Social Media marketing maakt u uw bedrijf een stuk persoonlijker en toegankelijker. Social Media creëert aandacht, bezoekers, klanten en aanbevelingen. Hierdoor krijgt uw bedrijf of product meer aandacht onder de door u gewenste doelgroep met de boodschap die u zelf over wilt brengen! Alleen een pagina op bijvoorbeeld Facebook of Google+ is niet meer goed genoeg, er moet een duidelijke plan achter zitten met een goed doordachte strategie om daadwerkelijk resultaat te behalen uit uw Social Media.

Hoe ziet een Social Media Campagne eruit?

In eerste instantie zal Social Media marketing altijd beginnen met wekelijkse of maandelijkse berichten op bijvoorbeeld Facebook. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van betaald adverteren. Met betaald adverteren op Social Media heeft u de mogelijkheid om meer naamsbekendheid te krijgen en uw producten of diensten onder de aandacht te brengen. In overleg met u wordt het gekozen budget optimaal ingezet om uw berichten in de juiste regio en onder de juiste doelgroep te vertonen. Wilt u uw budget alleen inzetten in- en om Den Haag voor mensen tussen de 20 en 30 jaar? Dat kan!

Het is natuurlijk altijd belangrijk dat de content die geplaatst interessant is voor uw doelgroep en dat u snel reageert op vragen en reacties.

Wij kunnen voor u onder andere Facebook, Twitter, Google+ en Instagram uit handen nemen. Instagram bijvoorbeeld is erg stijlvol te integreren in uw website! Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Wat is belangrijk en waarmee kunnen wij u helpen?

  • Kies het juiste social media platform en ontwikkel een eigen identiteit. Wij zijn in staat om een eigen huisstijl voor u te ontwerpen. In eerste instantie doen wij dit vooral voor websites, waarvan we de stijl dan integreren naar de social media accounts. Zo zorgen wij ervoor dat uw pagina uniek is en dat bezoekers blijven hangen!
  • Opvallen! Wij helpen u graag opvallen met op maat gemaakte afbeeldingen en video’s. Voor middelmaat is geen ruimte meer in de huidige tijd.
  • Advertenties tonen aan eerdere bezoekers van uw website. U kunt een advertentie van een product tonen aan mensen die soortgelijke producten hebben bezocht in uw webshop.
  • Maak gebruik van video’s! Berichten met een video hebben een aanzienlijk groter bereik dan berichten met teksten of afbeeldingen. Ook dit kunnen wij voor u realiseren!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Social Media marketing? Wij staan graag u klaar!

Stel hier uw vraag!

[contact-form-7 404 "Not Found"]