Optimalisation vs Advertising

Verschil SEO en SEA

Vrijwel iedere internetgebruiker gebruikt Google. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend dat u goed vindbaar bent in deze zoekmachine. Met een Marketing Pakket op maat gaat Vanoo Media op zoek naar uw kansen op het web! Dit is zowel mogelijk voor een nieuwe, als voor uw bestaande website. Dankzij een Online Marketing campagne zal u een hogere positie in Google bereiken, wat zal leiden tot meer bezoekers op uw website!

Vindbaar zijn in Google kunnen wij in principe op twee manieren voor u regelen: door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteren in Google via Google Adwords. We zullen beide nog eens voor u toelichten.

SEO

Search Engine Optimization (SEO) staat voor zoekmachine optimalisatie en zorgt voor een betere zichtbaarheid in de organische zoekresultaten van Google. De score van uw website in de zoekresultaten hangt voornamelijk af van twee factoren: de autoriteit en de content op de website.

Zoekmachines als Google meten de zogezegde autoriteit van een website aan het aantal inkomende links naar die website. De ‘ranking’ in de Google is dus grotendeels afhankelijk van hoe belangrijk andere websites jou website vinden: hoe meer links naar de website, hoe belangrijker Google denkt dat die is. Daarnaast moet de content op uw website: de teksten met pagina’s etc. niet alleen voor bezoekers goed geschreven zijn maar ook voor Google.

Met onze professionele tekstenschrijvers zorgen we ervoor dat de content op uw website geschikt is voor zoekmachines en onze marketing medewerkers zorgen te allen tijde voor relevante links naar uw website. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden, wij komen graag in een gesprek aan u uitleggen wat we voor u kunnen betekenen.

SEA

Search Engine Advertising (SEA) zijn de zoekmachine advertenties. Alles draait om effectieve campagnes: met de juiste zoekwoorden en het juiste budget bereikt u de gewenste doelgroep en kunt u van potentiële bezoekers terugkerende klanten maken!

De advertenties in Google staan tegenwoordig alleen nog boven de organische zoekresultaten, waar ze tot voor kort ook nog daarnaast stonden. Hiermee probeert Google het onderscheid tussen advertenties en organische zoekresultaten op het eerste oog zo klein mogelijk te maken.

Samen met onze vaste contactpersonen bij Google kunnen wij uw potentiële Adwords Campagne voor u inrichten en beheren. In samenwerking met ervaren campagne specialisten zullen wij ervoor zorgen dat uw conversie zo optimaal mogelijk is.

Graag nemen wij de tijd om u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te tonen. Wij vinden niets zo belangrijk als samen met u kijken op welke manier het internet voor uw onderneming een toegevoegde waarde kan bieden.

Stel hier uw vraag!

[contact-form-7 404 "Not Found"]