Video Marketing 2

Gebruik geschikte video’s!

In een eerder nieuwsbericht hebben wij u al kennis laten maken met de voordelen en nadelen van Video Marketing. In dit nieuwsbericht willen we een stukje verder gaan. Bij Vanoo Media hebben we onlangs het creëren en adverteren van video’s op hoger pitje gezet dan dat we voorheen deden. En de kansen die dat u en uw bedrijf biedt willen we niet aan u voorbij laten gaan.

Creëren van geschikte video’s

Video Marketing begint in eerste instantie altijd met het verzamelen van geschikt beeldmateriaal. Hiermee kunnen wij u van dienst zijn: wij komen op locatie bij u filmen om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk geschikt materiaal hebben om mee aan het werk te gaan.

Het filmen en bewerken van al het beeldmateriaal doen wij vanuit de kijkervaring van de doelgroep. Als wij per slot van rekening weten dat lang niet alle video advertenties op mobiel volledig worden uitgekeken, ze niet liggend en meestal zonder geluid worden afgespeeld, waarom zouden we ze hier dan niet op optimaliseren?

Nadat de video geheel geschikt bevonden is kan er begonnen worden aan de volgende fase: het adverteren van de video.

Video advertising

Video wordt al jaren ingezet om te adverteren en in principe zijn er twee vormen van video advertising: het adverteren rondom video content met video of het inzetten van video op zichzelf staand. Vooral de eerste vorm wordt online veel gebruikt maar de tweede vorm zorgt zeker ook voor veel kansen, deze vorm ontwikkelt zich razendsnel en heeft het grote voordeel dat je niet afhankelijk bent van bestaande video content. In feite kun je daardoor adverteren op vrijwel iedere plek!

Wij beginnen een succesvolle video campagne bij de keuze van de inzet. Welke video wordt waar geplaatst om een die ene specifieke doelgroep te bereiken? De juiste vorm en specifieke targeting verhogen de gewenste resultaten. Zo kunnen wij voor u op YouTube en Facebook een campagne beginnen met een gewenste budget en specifieke targeting, denk hierbij aan geografische- en demografische targeting.

Offline video advertising

Als webdesign en online marketing bedrijf zijn wij gespecialiseerd in alle online activiteiten in de B2B markt. Wij creëren echter ook video’s die zichtbaar zijn in de offline omgeving, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan video’s die draaien op reclamemasten langs de A15 bij Hardinxveld Giessendam.

Dus u bent tot zover best geïnteresseerd, maar u twijfelt nog of wij de juiste partij voor u zijn? Wat wilt u nog weten van ons? Graag nemen wij de tijd om u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te tonen. Wij vinden niets zo belangrijk als samen met u kijken op welke manier het internet voor uw onderneming een toegevoegde waarde kan bieden.

Stel hier uw vraag!

[contact-form-7 404 "Not Found"]