Verkoop direct online!

Naast het hebben van een website is het voor steeds meer ondernemingen interessant om een webshop te hebben. Winkelen vanuit de ‘luie stoel’ is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Steeds meer fysieke winkels verdwijnen om zich te kunnen richten op de webwinkel.

Voor een goedwerkende webshop of voor een webshop integratie in de huidige website bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben ervaring met diverse soorten webwinkels, afhankelijk van de wensen van u en uw onderneming zullen wij een advies uitbrengen over het systeem dat het beste past bij de grootte van de webshop en van de onderneming.

Uw beste keuze!

Wilt u graag een webshop die vanaf de start optimaal is ingericht? Heeft u moeite met het vinden van een betrouwbare partner die bewezen e-commerce technieken met schitterende designs verenigt? Kies dan voor ons!

Wij werken vanuit de filosofie dat uw webshop een verlengstuk moet zijn van uw plannen en doelstellingen. Optimale prestaties komen voort uit reeds bewezen e-commercetechnieken, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid. We werken voornamelijk met webshops gemaakt via WooCommerce en Open Cart. Daarnaast komt u er door ons uitgebreide after-care programma (na oplevering) nooit alleen voor te staan.

Betaalmogelijkheden

Wij zijn officieel reseller van Mollie Payments. Mollie maakt betalingen beter voor iedereen. Mollie als payment provider stelt u in staat om diverse betaalmogelijkheden te aanvaarden binnen uw webshop / website. Mollie zorgt ervoor dat u weinig administratie heeft aan de bestellingen die u ontvangt. Erg gebruiksvriendelijk!

Wat maakt een webshop tot een succes?

  • Een succesvolle webshop begint altijd met het opstellen van een goed plan. Wie wordt onze klant? In welke behoeften willen we voorzien en welke kosten kunnen we hier bij maken?
  • Kies voor een niche product. Door te kiezen voor een nicheproduct bied u als webwinkelier iets aan dat grote bekende webshops niet snel zullen aanbieden. Zo bent u onderscheidend en beter vindbaar in de zoekresultaten.
  • Klinkt misschien vanzelfsprekend maar u moet veel kennis hebben van het product. Er zijn zoveel ‘hobby’ webshops die snel verdwijnen. Als je je product niet volledig begrijpt, werkt het niet.
  • Succes komt nooit aanwaaien en dus ook in een webshop moet je veel tijd steken om er een succes van te maken.
  • De beste klantenservice: ontzettend belangrijk voor het succes van een webshop. Goede klantbeoordelingen helpen bezoekers over de laatste drempel om iets bij je te bestellen!

Met een website die zich automatisch aanpast aan elk scherm kunt u uw (mobiele) bezoekers een betere ervaring bieden! Het is onnodig om potentiële klanten te verliezen omdat uw website niet responsive is!

Stel hier uw vraag!

[contact-form-7 404 "Not Found"]