Website hosten

Als full-service provider kunnen wij u alle diensten bieden welke u van professionele hosting partij mag verwachten. Wij zullen een originele website voor u maken en daar horen dan natuurlijk ook maatwerk oplossingen bij op het gebied van hosting. Zo kunst u bij ons uit verschillende standaard pakketten kiezen, maar heeft u ook de keus uit een eigen VPS of een Dedicated Server.

  • VPS staat voor Virtual Private Server. Hiermee heeft u veel flexibiliteit: u kunt zelf uw instellingen beheren en software draaien. Een VPS groeit bovendien met u mee. Als u website in korte tijd groeit, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele herinstallaties op een grotere server.
  • Een Dedicated Server kunt u huren. De server wordt dan geplaatst in een serverruimte van een provider. Het voordeel hiervan is dat Dedicated Servers tegen scherpe tarieven worden aangeboden.

De luxe van een totaal hosting pakket

Het beste wat wij u kunnen bieden is een maatwerk service pakket. Het voordeel van zo’n totaal pakket is dat wij dan niet alleen verantwoordelijk zijn voor een mooie website die goed draait, maar ook voor de resultaten van uw website. Afhankelijk van uw branche en doelstelling zullen wij een maatwerk pakket samenstellen die zullen zorgen voor goede resultaten. De resultaten van dit pakket zullen maandelijks of per 2 maanden (naar uw keuze) gerapporteerd worden.

Uw website, hosting en online marketing worden met dit pakket gemiddeld drie keer per jaar op locatie worden geëvalueerd en indien nodig worden de afspraken aangepast. Voor meer informatie staan wij altijd voor u klaar en kunt u contact met ons opnemen!

Veilige hosting voor uw bezoekers

Heeft u een webshop of een website waar om vertrouwelijke gegevens wordt gevraagd, zoals bankgegevens of klantgegevens? Dan is het een goed idee om te investeren in versleuteling van de gegevens die worden ingevuld op uw website. Het is natuurlijk erg belangrijk dat de klantgegevens vertrouwelijk behandeld worden en dat het onmogelijk is dat iemand deze gegevens kan onderscheppen door “mee te luisteren op de lijn”.

Om dit meeluisteren te voorkomen is het mogelijk om de gegevens die worden uitgewisseld tussen de browser van de websitebezoeker en de webserver te versleutelen. Deze versleuteling wordt gedaan met een zogenaamd SSL certificaat, waarbij SSL staat voor Secure Socket Layer. SSL zorgt ervoor dat transacties 100% veilig en betrouwbaar verlopen.

Vanaf 2017 is Google bezoekers gaan waarschuwen wanneer zij websites bezoeken die niet beveiligd zijn met een SSL certificaat. Zorg ervoor dat bezoekers niet weggaan na een niet-veilig melding van Google en neem contact met ons op!

Geïnteresseerd?

Wilt u uw website en hosting op een veilige en betrouwbare manier verzorgen? Twijfel niet en vraag naar alle mogelijkheden. Als u naast uw website ook de hosting bij ons onderbrengt dan worden zonder extra kosten altijd de technische updates verzorgt!

Stel hier uw vraag!

[contact-form-7 404 "Not Found"]